Komory

Komory garownicze

Służą do prowadzenia rozrostu ciasta. Wykonywane są w dwóch wersjach. Jako wolnostojące, niezależne od pieca, wyposażone w automatyczny system kontroli wilgotności i temperatury, lub przyłączone do pieca, wykorzystujące ciepło z jego bocznej ściany, z ręcznym zaparowaniem (dodatkowa wytwornica pary w piecu). Zbudowane są z płyt styropianowych grubości 50 mm, obustronnie klejonych blachą nierdzewną. Drzwi nierdzewne, częściowo przeszklone, izolowane styropianem. Podłoga z blachy nierdzewnej, klejona do posadzki. Ściany wewnętrzne chronione są przed przypadkowym uszkodzeniem podczas wjazdu wózkami, ogranicznikiem z profila nierdzewnego. Standardowo komory dostępne są w wersji jedno lub dwudrzwiowej. Wymiary dostosowane są do indywidualnych wymagań klienta




model KR-01
wymiary zewnętrzne (A) [mm] 800 ÷ 1250
wymiary zewnętrzne (B) [mm] 2000 ÷ 3400
wymiary zewnętrzne (C) [mm] 2000
wymiary zewnętrzne (D) [mm] 2300
zasilanie [~V] 3x400
zapotrzebowanie mocy elektr. [kW] 2,8 - 5,7
Wróć

© 2017 OKMET. Wszystkie prawa zastrzeżone | Karol SzocikW3layouts