Przeznaczone są do wypieku chleba pszennego, żytniego, bułek, ciast i wyrobów cukierniczych. Wypiek odbywa się bezpośrednio na płytach ceramicznych, na blachach lub w foremkach..
SprawdźPrzeznaczone są do wypieku wszelkiego rodzaju bułek, bagietek, rogali, ciastek oraz innych wyrobów cukierniczych. Nadają się również do wypieku chleba pszennego i razowego...
SprawdźSłużą do prowadzenia rozrostu ciasta. Wykonywane są w dwóch wersjach. Jako wolnostojące, niezależne od pieca, wyposażone w automatyczny system kontroli wilgotności...
SprawdźKażdy piec piekarniczy ogrzewany gazem lub olejem, podczas normalnej pracy wytwarza spaliny, których temperatura sięga 300 º C...
Sprawdź
• Do blach, do aparatów wrzutowych
• Do pieców obrotowych, transportowe do koszy
• Do studzenia pieczywa, do koszyczków
REGAŁ NA PRODUKTY SPOŻYWCZE
Wykonany w całości ze stali nierdzewnej, wyposażony w dowolną ilość półek, służy do...
Wykonany ze stali nierdzewnej. Służy do przewożenia produktów sypkich np. soli lub mąki...
SprawdźSłużą do formowania kęsów ciasta. Podstawa wykonana ze stali nierdzewnej, blat klejony z listew z drewna bukowego...
SprawdźWykonane z utwardzonego aluminium oraz elementów ze stali nierdzewnej, służą do prowadzenia rozrostu oraz załadunku ciasta...
Sprawdź
Wykonane z utwardzonego aluminium,
odpornego na ścieranie i
wysoką temperaturę.
Wykonane ze stali nierdzewnej. Montowane w posadzce, bezpośrednio przed drzwiami komory garowniczej, co znacznie ułatwia utrzymanie...
• Listwa narożna
• Listwa przypodłogowa
• Wykończenie rogowe zewnętrzne
• Wykończenie rogowe wewnętrzne
• Blacha pełna
• Blacha bagietkowa
• Blacha perforowana
• Zespół form wypiekowych
© 2017 OKMET. Wszystkie prawa zastrzeżone | Karol SzocikW3layouts